Apartmaji

apartmaji_ana.jpg

Antloga Ana

Na voljo imamo 3 apartmaje ter eno dvoposteljno sobo. Gostom vsakodnevno postrežemo z odličnim zajtrkom.

rosa apartment.png

Fantastic apartment Rosa Bled

Hiša stoji na mirni in neprometni lokaciji na robu vasi ob gozdu. Leži na sončni legi s prelepim pogledom na obrobje Pokljuke in Jelovice, z dvema izstopajočima hriboma Galetovcem in Babjim zobom. Apartma Brglez je odličen kraj za bivanje družin z mlajšimi otroci.

torkar_apartma.jpg

Apartmaji Torkar

Apartmaji Torkar so na atraktivni lokaciji pod skalnim masivom, kjer je plezališče, slap Iglica in lestev v skalni razpoki, ki vas popelje na vrh, od koder je fantastičen razgled na našo idilično vas, Savo Bohinjko in hribe v okolici. Bližina Triglavskega Narodnega Parka ponuja veliko možnosti za planinarjenje, kolesarjenje in oglede naravnih lepot naše dežele ....

APARTMAJI gregorc.jpg

Apartmaji Gregorc

Apartmaji in sobe Gregorc se nahajajo v hiši z vrtom, ki leži ob potoku, v idilični majhni vasi Bohinjska Bela, na obrobju Triglavskega narodnega parka. Od nas  je odlična izhodiščna točka za izlete v bližnjo in daljno okolico,
 uživanje v neokrnjeni naravi in različne aktivnosti (ribolov, rafting, pohodništvo, planinarjenje, kolesarstvo, golf, smučanje, plezanje..). 

Pr katricnekk.jpg

Pr' Katričnek

Za popolne aktivne družinske počitnice, le nekaj minut od Blejskega jezera v majhni vasici obdani s pečinami, vas pozdravljamo v naši prenovljeni Domačiji Katričnek. Med prenavljanjem smo ohranili tradicionalni stil domačije, ter jo nadgradili z moderno konvencionalnostjo, tako da boste pri nas našli vse, kar potrebujete za popolne počitnice. Domačijo obkroža vrt, kjer imamo nov zunanji bazen in pečino za plezanje.

PR KLEMUC.jpg

Pr' Klemuc

Priporočamo za pare in družine, za vse ,ki želijo miren dopust v zelenen okolju podeželja.Terasa z sedežno garnituro in žarom,terasa za sončenje z ležalniki vam omogočajo, da uživate prijetne trenutke na prostem

PR skminc.jpg

Guesthouse Sabine, pr’Skminc

Naša ljubeče okrašena hiša se nahaja v srcu vasi Bohinjska Bela v bližini tromeje Avstrija/Italija/Slovenija.

APARTMAJI ZUPANČIČ.jpg

Apartmaji Zupančič

Ponujamo vam apartmaje v katerih se boste počutili kot doma. Prijazno in toplo bivanje v sožitju z naravo, vam bo pustilo nepozaben pečat na čas, ki ste ga preživeli pri nas. 

apartma strgar.jpg

Apartmaji Strgar

Prijetni apartmaji blizu vsega, kar človek potrebuje, pa vendar dovolj oddaljeni, da vam nudijo udobnost in zasebnost. 

apartmaji pintar.jpg

Apartmaji Pintar

Idealno za goste, ki imajo radi mir, naravo in aktivnosti v naravi. Na Bohinjsko Belo zaradi bližine reke Save Bohinjke radi zahajajo ribiči, ki se ukvarjajo z muharjenjem in športnim ribolovom.

frida.jpg

Frida's Old House - Pr' Frid

Dobrodošli v naši prenovljeni stari domačiji sredi idilične in mirne vasice Bohinjska Bela, ki leži pod slikovitimi skalami Iglice, le 3 km oddaljene od Blejskega jezera. 

apartmaji_vesna.jpg

Apartmaji Vesna

Apartma Vesna z opremo za samostojno pripravo hrane in brezplačnim brezžičnim internetom se nahaja na Bledu, 3 km od blejskega jezera z otočkom.

klemen_ravnik.jpg

Apartment KLEMEN

Nastanitev Apartment KLEMEN ponuja teraso, nahaja pa se v Bohinjski Beli, 3,5 km od jame pod Babjim zobom in 500 m od slapa Iglica. V okolici lahko uživate v aktivnostih, kot so smučanje, pohodništvo in kolesarjenje.

apartma bela_2.jpg

Apartma Bela

Dobrodošli v Apartmaju Bela, ki se nahaja v starem delu vasi Bohinjska Bela. Nahajamo se nedaleč od Blejskega jezera, v vasici pod pečino, kjer boste preživeli prelepe trenutke s svojimi najdražjimi.

Sobe

SOBE RAVNIK.jpg

Sobe Ravnik

Preživite svoj dopust v prijetnem in domačem okolju, v majhni vasici na poti med dvema turističnima biseroma, Bledom in Bohinjem. Poskrbeli bomo, da se boste pri nas dobro počutili, odšli z lepimi spomini in se radi vračali. Dobrodošli v Sobah Ravnik*** na Bohinjski Beli, obdanih z naravo in gostoljubnimi ljudmi.

bb rot.jpg

B&B Rot

B&B Rot ponuja nastanitev v Bohinjski Beli, sončno teraso in shrambo za smučarsko opremo. Ob pijači lahko uživate v baru.

Penzioni

PENZION RAVNIK.jpg

Penzion Bevc

Naše sobe so prijetno opremljene, zato se boste v njih dobro počutili. Prepričani smo, da se boste pri nas odpočili in si nabrali dovolj novih moči za vsakdanje napore. Iz balkona in terase boste lahko občudovali alpske vrhove.

batist.jpg

Penzion Batišt

Objekt ima 7 sob. Gostilna Batišt seukvarja predvsem s turizmom, saj so od tod prav lepi izleti na Kupljenik, Babji zob, Bled, Galetovec in proti Soteski naprej v Bohinj. Lahko pa si privoščite še ribolov v Savi Bohinjki.

Tourist farms

pr_vaznk.jpg

Pr' Vaznik

Kmetija Vaznik stoji na 900 m nadmorske višine, 2 km od Bohinjske Bele. Ponuja razgled na Blejsko dolino in okoliški gozd. V sklopu kmetije Vaznik boste našli otroško igrišče ter velik vrt z zajci, kozami, kravami, mačkami ter psi. 

PENZION DOLINAR.jpg

Dolinar - Krainer

Med Bledom in Bohinjem, v objemu Jelovice, leži majhna, mirna vasica Kupljenik. Da bi spoznalo lepote našega zaselka več ljudi, smo se odločili, da v okviru naše ekološko naravnane kmetije ponudimo možnost nastanitve počitniškim gostom.